Header mobile

Makkelijk parkeren, lekker shoppen

Op het dak van De Molenpoort vind je maar liefst 280 parkeerplaatsen en 5 (gratis) parkeerplaatsen voor minder validen. Ideaal: midden in het centrum van Nijmegen parkeren en je loopt zo De Molenpoort binnen. Heb je kinderen in een buggy of rij je in een rolstoel? Geen probleem. De lift brengt je direct naar eerste verdieping of begane grond en je kunt meteen gaan winkelen.

Parkeren bij de Molenpoort? Let op P4!

Recht boven de Molenpoort bevindt zich het parkeerdek. In Nijmegen aangekomen volg je de aanwijzingen naar P4 die op diverse kruispunten staat aangegeven. Via de Tweede Walstraat kun je dan met de auto het dak oprijden. Tijdens de reguliere openingstijden van de Molenpoort kun je via het winkelcentrum het dak betreden. Buiten de reguliere openingstijden van de Molenpoort kun je via de Tweede Walstraat het dak bereiken. Het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend.

TIP: mobiel parkeren

Op het parkeerdek van de Molenpoort Passage dien je, net als bij straatparkeren, vooraf te betalen (dat is gemeentebeleid. Vind je dat vervelend, vul dan hier onze parkeerenqûete in) . Het parkeertarief is hetzelfde als in de rest van de binnenstad.Voor de tarieven en overige informatie zie: Molenpoort Passage parkeren.
Je kunt geld besparen door gebruik te maken van mobiel parkeren. Hierdoor betaal je altijd precies je parkeertijd en nooit meer. De voordelen zijn verder:

  • Nooit meer in de rij staan bij de parkeerautomaat
  • Geen gedoe meer met kleingeld
  • Aan het einde van de maand een financieel overzicht met alle parkeeracties

Je kunt kiezen uit verschillende aanbieders: