Kom jij bij ons spelen?

De Speelwinkel van Nannies is de leukste winkel voor kinderen!

Wat verkopen jullie in de Speelwinkel?

We verkopen niks: je kunt bij ons spelen! Bouwen, tekenen, klimmen, gamen, lezen, chillen, knutselen, tafelvoetballen, enzovoort. Spelen zoals kinderen dat leuk vinden. Vanaf 3 jaar (wanneer je ook zindelijk bent) ben je welkom!

Mogen papa en mama mee?

Nee, hoe lief ze ook zijn, de Speelwinkel is alleen bestemd voor kinderen. De Nannies-juffen van de Speelwinkel (gediplomeerde medewerkers van Nannies Kinderdagverblijven en Nannies Na School) zorgen voor je en helpen je als dat nodig is.

Wat moeten papa en mama dan doen?

Tja, die moeten maar iets verzinnen. Schoenen passen? Boodschappen halen? Naar de kapper? Kopje koffie drinken? Als ze maar bereikbaar zijn zolang jij bij ons speelt. Want als je moe wordt of uitgespeeld bent, dan bellen we ze op om je op te komen halen.

Wanneer kan ik komen spelen?

De Speelwinkel is open op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag, zaterdag en koopzondag. In de schoolvakanties zijn we woensdag, donderdag en vrijdag zelfs open vanaf 11.00 uur. Je mag maximaal 2,5 uur lang komen spelen en het kost € 2,50 per half uur. Betaling vindt achteraf plaats, via PIN.

Voor ‘Nannies-kindjes’ is het spelen in de Speelwinkel gratis!

Nannies Speelwinkel
Adres:
Passage Molenpoort 6
6511 HS Nijmegen
Website :
www.nannies.nl/nannies-speelwinkel/

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 13:30 – 17:00
Donderdag: 13:30 – 17:00
Vrijdag: 13:30 – 17:00
Zaterdag: 10:30 – 17:00
Koopzondag: 13:00 – 17:00