Header mobile
palau1k.jpg
di 22 dec. 2015

De Molenpoort is weer een leuke winkel rijker. Begin december is Palau Junior Shoes gevestigd op nummer 17, vlak bij de ingang aan de Ziekerstraat. Palau biedt een reeks trendy schoenmerken aan voor de modebewuste junior, zoals Bunnies, Hip, Red-Rag, Skechers en Havaianas. Bovendien heeft Palau een groot scala aan kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige tassen in het assortiment. Palau maakte bewust de overstap met de zaak van de Van Welderenstraat naar de Molenpoort. De Molenpoort richt namelijk zich steeds meer op gezinnen en in die zin is Palau Junior Shoes dus een mooie aanvulling. Daarnaast is er in vergelijking met de Van Welderenstraat meer aanloop in de Molenpoort.

Vermijd voetproblemen

Bij Palau wordt de tijd genomen om de klant uitgebreid te adviseren, want goede schoenen voor kinderen zijn heel belangrijk. Het dragen van slechte schoenen tijdens je jeugd kan namelijk leiden tot last van voetproblemen op latere leeftijd.

Natuurlijk wil een kind schoenen die leuk zijn, maar het is tegelijkertijd heel belangrijk dat ze goed zitten en de voet goed ondersteunen. Daarom heeft Palau uitsluitend hoogwaardige merkschoenen in het assortiment. Die hoeven trouwens niet per se heel duur te zijn; er zijn goede schoenen in uiteenlopende prijsklassen.

Klanten kunnen sparen

Om de drempel nog lager te leggen, biedt Palau trouwe klanten een spaarmogelijkheid aan: klanten sparen punten bij hun aankoop en ontvangen hiermee korting op hun volgende aankoop uit de nieuwe collectie. Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen, altijd op basis van de nieuwste kindermode.

Aanloop in winkel toegenomen

Ofschoon het op zo’n korte termijn lastig te zeggen is, heeft Renske Kat, eigenaresse het idee dat de aanloop in haar nieuwe winkel groter geworden is: “Schoenverkoop is heel seizoensafhankelijk en je hebt altijd drukke en rustige tijden. Toch merk ik nu al dat tijdens de drukke dagen duidelijk meer ouders met kinderen binnenlopen dan op de oude locatie en dat is fijn natuurlijk.”

Webshop

Wie het echt makkelijk wil hebben, kan ook tassen en schoenen bestellen via de website van Palau, waar tevens een online advies te vinden is over de juiste maat schoenen. Renske: “Dat hoort bij deze tijd. Vooral jeugd zit veel op internet en dan zien ze leuke schoenen of tassen op onze site. Hun ouders kunnen dan eenvoudig de bestelling doen, of de producten reserveren en afhalen in onze winkel. Ik merk dat veel klanten het prettig vinden dat we naast een webshop ook een fysieke winkel hebben.”

Loop dus ook eens binnen bij Palau Junior Shoes of kijk eens op de website: www.palaukinderschoenen.nl