Header mobile
Lentekriebels_klein.jpg
vr 20 mrt. 2020

Het coronavirus grijpt helaas om zich heen, maar tot nog toe zijn de meeste winkels in de Molenpoort gewoon open. U kunt gerust winkelen, maar doe dat wel verstandig, in het licht van uw en onze gezondheid. 

Wij vragen u daarom nadrukkelijk of u de maatregelen die het RIVM voorschrijft wilt opvolgen. Dat betekent dat u gewoon thuisblijft als u verkouden bent of andere griep gerelateerde klachten hebt. Het betekent ook dat u niet te dicht bij anderen gaat staan of te dicht langs anderen loopt en dat u zich houdt aan de voorschriften die de diverse winkels op de deuren en ramen hebben staan. Geef bij de Coop alle medewerkers de ruimte. Ze werken keihard om de schappen vol met levensmiddelen te houden en om u te bedienen. Houd de gepaste afstand aan van zeker 1,5 meter. 

In verband met de uitbraak van het virus hebben we besloten alle geplande evenementen tot nadere orde uit te stellen. U vindt dan ook geen evenementen op deze website. Via onze Facebook pagina kunt u meer actueel de informatie volgen.

Wij wensen u veel sterkte in deze lastige tijd. Blijf gezond en blijf op elkaar letten.

Winkeliersvereniging Molenpoort Nijmegen