Header mobile
patrizia bos.jpg
pat bos 2.jpg

Praktijk voor gezichtsverzorging

Geen enkel gezicht is helemaal perfect. Dat hoeft ook niet. Karakter schuilt juist in die imperfectie. Maar als de huid veroudert, of niet goed gevoed wordt en steeds meer oneffenheden ontstaan, kan dat u gaan irriteren. U voelt zich jonger en beter dan uw gezicht toont.

Meer zelfvertrouwen met een mooi gezicht

Al meer dan 35 jaar helpen wij cliënten in onze praktijk hun gezicht in een zo perfect mogelijke conditie te brengen. Vrouwen, mannen, meisjes en ook jongens. Soms om de innerlijke schoonheid met een mooi opgemaakt gezicht te benadrukken, maar vaak ook om onzekerheden weg te nemen. Ons gezicht is immers zo bepalend in onze omgang met anderen.

Wij werken daarom niet met lapmiddelen, maar met producten die we zelf hebben ontwikkeld en die in de loop der jaren hun werking bewezen hebben. Eerlijke, pure producten, op basis van kruiden en natuurlijke oliën, uitgegeven onder onze eigen merknaam. Een ware weldaad voor uw huid.

Van anti-aging behandelingen tot microneedling

Onze professionals voeren naast algemene gezichtsverzorging uiteenlopende behandelingen uit, van een Glycol treatment en peeling voor anti-aging tot microneedling. Zij werken zeer secuur en u zult hun warmte en persoonlijke aandacht waarderen, evenals natuurlijk het resultaat.We beginnen nooit zomaar een behandeling, maar we bekijken eerst zorgvuldig alle onderdelen van uw gezicht: uw gelaat, wenkbrauwen en natuurlijk uw huid. Daarna geven we u een goed onderbouwd behandeladvies.

Patrizia Bos
Adres:
Passage Molenpoort 115
6511 NX Nijmegen
Telefoon : 024-3238559
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 12:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondag: Gesloten
wbr na behandeling.jpg
"Wil je ook perfecte wenkbrauwen?"
Like ons op Facebook en maak kans op een gratis wenkbrauwbehandeling #patriziabos.nl