Header mobile
Hampton Bay 2.jpg


Hampton Bay 1.jpg
kuster1.jpg


Nu tijdens de lockdown 4 nieuwe concepten

HAMPTON BAY DIRECT
Ga samen met onze interieurstylisten direct naar onze leveranciers! U heeft keuze uit o.a. Eichholtz, Eric Kuster, Pot & Vaas en meer. 

HAMPTON BAY AT HOME
Staat er een groter project bij u op de planning? Maak een afspraak met een van onze interieurstylisten en ontvang een persoonlijk en op maat gemaakt interieur advies op basis van uw wensen. Wij komen dan gewoon gezellig naar u. 

HAMPTON BAY TO GO
Plaats uw bestelling op onze webshop, en kom hem ophalen! Kies bij het afrekenen voor de optie 'Ophalen in de winkel', en wij zullen contact met u opnemen voor een datum en een tijdvak. 

NEEM CONTACT OP!
Uiteraard worden alle maatregelen strikt gevolgd. Maak snel uw afspraak door te bellen naar 024 - 675 08 57 of te mailen naar info@hamptonbay.nl.

Voor stijlvol en trendy wonen bezoekt u Hampton Bay: elke dag open!

Direct tegenover de ingang Molenpoort aan de Molenstraat, vindt u Hampton Bay. Dé meubelzaak voor luxury living, trendy lifestyle, exclusive outdoor en bijzondere accessoires. Kom langs in onze winkel en laat u verrassen door onze schitterende en veelzijdige collectie meubelen en accessoires.Wij zijn exclusief dealer van Eric Kuster in Nijmegen en omgeving. Lees hier meer over Eric Kuster.

 

Topmerken

In ons assortiment vindt u talloze topmerken. We noemen onder andere: Eric Kuster Metropolitan Luxury, Manutti, Eichholtz, de unieke collectie van Urban Sofa en Eleonora.

Luxury Living: Eric Kuster

Onze collectie in het segment luxury living is adembenemend mooi. Geen doorsnee meubelen die u overal ziet, maar echt unieke, prachtig afgewerkte luxe meubelen die slechts op enkele locaties in Nederland verkocht worden, met als een van de topmerken Eichholtz en Eric Kuster. Hampton Bay is exclusief dealer van Eric Kuster in Nijmegen en omgeving

Trendy Lifestyle

Wij zijn ook hét adres voor trendy lifestyle: houdt u van stijl, maar wilt u tegelijk een super goede deal? Kom dan langs in onze winkel en wij laten u rustig alle mogelijkheden en variaties zien, onder meer van het trendy merk Eleonora.

Exclusive Outdoor

Zoekt u exclusive outdoor? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze tuinmeubels en accessoires maakt u uw tuin tot uw tweede prachtige woonkamer, bijvoorbeeld met de prachtige producten van Manutti.

Raamdecoratie en karpetten: Piet Boon, Eric Kuster, Bertram Beerbaum

De juiste sfeer in uw huis kunnen we prima ondersteunen met bijzondere raamdecoratie. Dat maakt een mooie woning echt af. Maatwerk is daarbij onze grote kracht. We werken al jaren uitsluitend samen met gerenommeerde partners als topdesigners Piet Boon en Eric Kuster.
Naast raamdecoratie kan ook een karpet beeldbepalend in uw woning zijn. Een mooi karpet dempt niet alleen het geluid in uw woning, maar geeft bovenal een extra dimensie aan uw woonstijl. We werken met producenten die ook voor bekende designers werken zoals Bertram Beerbaum en Grand & Johnson. In feite is elk ontwerp mogelijk.

Kom dus langs in onze exclusieve winkel in de Molenpoort. Wij laten u graag onze geweldige collectie zien!

Maandag en dinsdag is Hampton Bay gesloten, maar wel beschikbaar op afspraak. Bel om een afspraak te maken naar: 024 - 675 08 57

Hampton Bay
Adres:
Passage Molenpoort 38
6511 HW Nijmegen
Telefoon : 024 - 675 08 57
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Koopzondag: 13:00 - 17:00
actie.JPG
"Bezoek ook eens de webshop op onze site"