Kijk-Doe-Koopwinkel

Tante Hannie is de Kijk-Doe-Koop winkel van MediaDrome. Het is een gespecialiseerde winkel in licentie artikelen van, onder andere, Walt Disney, Warner Brothers, DC comic-helden en Marvel heroes. Natuurlijk mogen de Minions ook niet ontbreken. Speelgoed, gebruiksartikelen, tassen, gelimiteerde uitgaven zijn slechts enkele items die Tante Hannie verkoopt.

Activiteiten elke zaterdag

Elke zaterdagmiddag zijn er doe activiteiten achter in de winkel, bijvoorbeeld in het teken van The Advengers, the Hulk, Thor, Captain America en Iron Man zijn enkele helden. Of huiveren met de Dino’s uit Jurassic Park.

Fabeltjeskrant Musical figuren bij Nostalgia

Van 30 oktober 2016 tot en met 8 januari 2017 staan in Nostalgia bij ‘Tante Hannie’ de originele poppen van de Fabeltjeskrant Musical geëxposeerd. Dit is voor het eerst dat de poppen te bewonderen zijn na de zeer succesvolle musical uitvoeringen. Ook het karakter dat speciaal voor deze musical is bedacht ‘Fatima de poes’ staat tussen alle klassiekers zoals Gerrit de Postduif, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, Momfer de Mol, Ed en Willem Bever, Myra en Martha Hamster, Meneer de Raaf , Truus de Mier, Mejuffrouw Ooievaar, Stoffel de Schildpad en natuurlijk Meneer de Uil staan opgesteld. Gezien de formaat van de figuren (tot 1.50 m) zijn ze erg indrukwekkend.

Ruud de Graaf en Hans Cornelissen (De Graaf en Cornelissen Producties BV) en Robin de Levita (Robin de Levita Productions BV) brachten in het theaterseizoen 2007/2008 gezamenlijk een nieuwe originele musical gebaseerd op de legendarische televisie serie De Fabeltjeskrant. Deze ging op 30 september 2007 in première in ’s-Hertogenbosch. Hiervoor ontvingen zij de John Kraaijkamp Award beste Musical 2008.

Bij deze première was ook een gedeelte te bewonderen van de collectie van de Fabeltjeskrant van MediaDrome dat nu ook wordt geëxposeerd in Nostalgia.

Verder in Nostalgia de unieke figuren van het marionetten theater Bert Brugman zoals Dappere Dodo en Keesje, die ook te bewonderen waren bij de DWDD in kader van 65 jaar Nederlandse televisie. De Bereboot Beren, kostuums van Swiebertje en Fabeltjeskrant poppen van de televisie uit 1968 staan in Nostalgia. Geopend tijdens de openingsuren van Tante Hannie.

Tante Hannie Kijk Doe Koopwinkel
Adres:
Passage Molenpoort 33a
6511 HW Nijmegen
E-mail :
tantehannie6a@gmail.com
Website :
www.tante-hannie.nl

Openingstijden
Maandag: 13:00 – 17:30
Dinsdag: 10:00 – 17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:30
Koopzondag: 12:00 – 17:00